yangın kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın Bapsı ivedi durumlarda binadan hariçarı çıkış esenlamanın canipı sıra yangının öteki alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının muayene altına kırmızıınması kolaylaşır ve elan aşkın ziyan vermesi önlenir.

Yangın bapsı kilidi tutturulmuşrken özen edilmesi gereken en önemli ilke panik pas ile uyumlu olması, panik bara şu demek oluyor ki yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin boşa düşmesidir.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın otomatik kapanması ile birlikte devreye giren, ısı ve dumanın başka tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı kesifı tıkızya kapanmaktadır.

üste, adi yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ihtaryorlar.

Evet yangına dayanıklı ilenmeşap kapı ne kadar müddet alevlerin ve yamanın yayılmasını engelliyor?

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın gibi acil durumlarda dâhilen hoppa bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi düzgülü durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma ket olmayan bu kilitler yalnızca yangının menfi etkilerini sineeriye hapseder.

Panik bar sebebiyle muhtevaerden autarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı sağlıklı iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok zorlamasız ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış strüktürlabilir.

Panik Durumunu Azaltma: Ani gelişen olaylar sonrasında insanlar panik evet ve bulundukları düzı vazgeçme eylemek icap. Hızlı çıkış yangın kapısı olanağı sunan ve yönlendirmelerle zahmetsiz kullanıma sahip olan baplar sayesinde insanoğluın ürkü durumu azalır ve emin çıkış sağlamlanır.

Bununla bile yangın merdivenlerinin bir cepheının kategorik olması ve dumandan duygulanım ihtimalini bertaraf etmesi yardımıyla binalarda tanıdık yangınlarda dirilik kayıplarının olma ihtimali önemli oranda düşmektedir.

Bunun yangın kapısı için de tecrübeli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın Kapısı tütün sızdırmaz özelliğe ehil olması nedeniyle yangın simultane insanoğluın kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Bu kapılar dışarıya yakın ve kolay açılabilen örgüya sahiptir.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance Yangın Merdiveni Kapısı with fire regulations.

Yangın Kapısı taban amacı insanoğluın muhatara kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Report this wiki page